Vacature adjunct-directeur 0,6 fte

Adjunct-directeur 0,6 fte (zo spoedig mogelijk)​

Onze school​

IKC Het Zwanenbos is een kleinschalige, gezellige basisschool voor regulier en speciaal basisonderwijs. We zijn een fijne afspiegeling van onze wijk. Hier leren kinderen om in harmonie met elkaar om te gaan. De focus in ons onderwijs ligt op basisvaardigheden en burgerschap. Als vve-school besteden we veel aandacht aan lezen, taal en rekenen. We zijn volop in ontwikkeling met het versterken van het didactisch handelen en het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn.

Hier zijn we trots op: ​​

  • ​​​Regulier en speciaal onderwijs in één gebouw
  • Vreedzame school
  • Veel expertise en ondersteuning
  • Mens- en doelgericht ontwikkelen
  • Scholingsmogelijkheden: iedereen kan blijven groeien!​

Jouw kracht ​

Je bent een onderwijsmens met visie en staat open voor innovatie. Je werkt doelgericht en staat stevig in je schoenen. Daarbij heb je oog voor het proces. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan. Je bent een echte doorpakker en denkt in oplossingen. Als de situatie daarom vraagt ben je besluitvaardig. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent oprecht betrokken en toegankelijk naar leerlingen, ouders en personeel. Je hebt ruime ervaring en hebt bij voorkeur het diploma Schoolleiders (basis bekwaam).

Ons team

Als team willen we onze kinderen de beste kansen bieden. We zijn ons er ieder moment van bewust of een gekozen aanpak werkt, of dat je iets anders moet proberen om een kind in ontwikkeling te brengen en te houden. Met lef en aandacht creëren we ons eigen pad. Daarbij leren we van en met elkaar. Samen vormen we een hecht en sterk team. Onze basishouding? We zetten ‘samen de schouders eronder’ met humor en nuchterheid, enorme gedrevenheid en veel plezier. We zijn straight, transparant en eerlijk. Onze school heeft veel kennis in huis dankzij (vak)leerkrachten en specialisten. We zijn altijd aan het onderzoeken hoe we elkaar nog verder kunnen versterken. Jij draagt als adjunct-directeur met succes bij aan ontwikkelingen en innovatie.

Wat wij jou bieden

Als adjunct-directeur ben je onderdeel van de directie en vertaal je het beleid en de visie van de school naar de dagelijkse praktijk van ons onderwijs, met het belang van het kind voor ogen. Ook ben je sparringpartner voor teamleden over onderwijskundige zaken.

Samen met het managementteam, dat naast de directeur en adjunctdirecteur bestaat uit Adviseurs onderwijs & kwaliteit (IB’ers) zorg je voor een veilig werkklimaat waarin we vanuit vertrouwen met heldere kaders werken. Als adjunct-directeur ben je binnen OPOZ onderdeel van het Management Overleg (MO) en denk je mee over de visie, koers en ambities van OPOZ.

De aanstelling is voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Naast het salaris ontvang je een NPO-arbeidsmarkttoelage.

Ben je enthousiast?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Neem dan contact op met Dusty Duijzer of Manon Hulst, (079) 351 76 88 of zwanenbos@opoz.nl.

Direct solliciteren kan via de website of door uiterlijk dinsdag 13 februari a.s. een mail met je CV en motivatie te sturen naar zwanenbos@opoz.nl of werkenbij@opoz.nl.

Online alvast een kijkje nemen in onze mooie school? Klik onderaan in de advertentie om de video van onze school te zien. We zien uit naar je reactie!