IMG_3068

Integraal kindcentrum

Zoek je goede kinderopvang en/of een basisschool waar je zoon of dochter zich snel thuis voelt? Wij heten je van harte welkom op IKC Het Zwanenbos en vertellen je graag alles over wat ons bijzonder maakt.

IKC Het Zwanenbos is een fijne buurtschool voor de wijk Meerzicht en biedt zowel regulier als speciaal basisonderwijs aan. Iedereen is van harte welkom.

Als integraal kindcentrum werken we nauw samen met de kinderopvang. We hebben een speeltaalhuis voor kinderen van 2 tot 4 jaar en de buitenschoolse opvang, waar je kind voor en na schooltijd terechtkan. Het IKC is 52 weken per jaar open van 7.00 tot 18.30 uur.

Samen durven groeien

‘Samen durven groeien’ is ons motto. Voor ons betekent dit dat wij alle kinderen een goede toekomst gunnen. Wij wensen ze een goede schooltijd, waarin ze veel leren en graag naar school gaan.

Ons enthousiaste team geeft kinderen veel structuur en rust. De leerkrachten zorgen voor een veilige, vertrouwde plek. Kinderen voelen zich thuis en gaan met plezier naar school. Nieuwe kinderen ervaren snel dat ze welkom zijn in de groep.