Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang (BSO) op Het Zwanenbos is goed geregeld door Kern Kinderopvang en binnen het integraal kindcentrum hebben wij een versterkte samenwerking. De BSO biedt voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur aan. De BSO zorgt er dan voor dat uw kind lekker kan ontbijten en op tijd op school is.

Na schooltijd kan uw kind zich prima vermaken op BSO IKC het Zwanenbos. Met de vaste pedagogisch medewerkers een spelletje doen, lekker knutselen, buiten spelen etc. BSO IKC het Zwanenbos is voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Meestal gaan de kinderen vanaf 9  jaar, naar de KIDSclub Meerzicht tec en fun. Maar dit is altijd in overleg met u.

Kern Kinderopvang

Kern Kinderopvang biedt een plek waar kinderen zich met plezier kunnen ontwikkelen. Met onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en BSO bieden we voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. Zo heeft uw kind een fijne dag.

 Uw kind, onze belangrijkste zorg!

- Spelenderwijs en met plezier ontwikkelen

- Elke dag een belevenis

- Leuke en uitdagende activiteiten en workshops

- Aandacht voor gezonde voeding, sport en bewegen

- KIDSclub, speciaal voor de oudere kinderen

- Kleurrijke en gezellige locaties

- Speciaal programma voor peuters

- 52 weken per jaar geopend

Wilt u eens een kijkje komen nemen bij ons? U bent meer dan welkom. Voor meer informatie of vragen over de opvangmogelijkheden kunt u terecht op onze website, www.kern-kinderopvang.nl of neem contact op met een van de medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (ipk@kern-kinderopvang.nl; (079) 346 11 80).


Snel naar