Vacature leerkracht kleuters

0,6 fte I dinsdag, woensdag en donderdag per 1 januari 2024

Wil jij op IKC Het Zwanenbos het team komen versterken en van onschatbare waarde zijn voor leerlingen? Dan past deze vacature perfect bij jou! We zoeken een leerkracht voor de onderbouw die wil meebouwen aan effectief onderwijs en die onze kinderen een goede start wil geven.

Onze school ​

IKC Het Zwanenbos is een kleurrijke buurtschool voor regulier en speciaal basisonderwijs. De focus in ons onderwijs ligt op basisvaardigheden en burgerschap. Als vve-school besteden we veel aandacht aan lezen, taal en rekenen. We zijn volop in ontwikkeling met het versterken van het didactisch handelen en het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn.

Hier zijn we trots op:

  • ​Regulier en speciaal onderwijs in één gebouw
  • Vreedzame school
  • Veel expertise en ondersteuning
  • Mens- en doelgericht ontwikkelen
  • Scholingsmogelijkheden: iedereen kan blijven groeien!

Ons team

Als teamleden willen we onze kinderen de beste kansen bieden. We zijn ons er ieder moment van bewust of een gekozen aanpak werkt, of dat je iets anders moet proberen om een kind in ontwikkeling te brengen en te houden. Met lef en aandacht creëren we ons eigen pad. Daarbij leren we van en met elkaar.

Samen vormen we een hecht en sterk team. Onze basishouding? We zetten ‘samen de schouders eronder’ met humor en nuchterheid, enorme gedrevenheid en veel plezier. We zijn straight, transparant en eerlijk. Onze school heeft veel kennis in huis dankzij (vak)leerkrachten en specialisten. Het is fijn om vaak met ze te kunnen sparren. We zijn altijd aan het onderzoeken hoe we elkaar in het team nog verder kunnen versterken.

Wat wij jou bieden

De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 0,6 - 1,0 fte. De functie is gewaardeerd in schaal LB of in schaal LC (afhankelijk van kennis en ervaring) volgens de CAO PO, maximaal € 5.030 of € 5.862,- bij een fulltime aanstelling. Daarnaast ontvang je een bruto toelage in het kader van NPO van ongeveer 7% bovenop het genoemde salaris.

Interesse?

We kijken natuurlijk goed naar wat jij wilt en waar je past met jouw kwaliteiten. Je bent dan ook van harte welkom om een dag mee te lopen en sfeer te proeven, voordat je beslist. Wil je meer weten over deze leuke functie? Neem dan contact op met Dusty Duijzer of Manon Hulst, directie (079) 351 76 88 of zwanenbos@opoz.nl.

Online alvast een kijkje nemen in onze mooie school? ​

Bekijk hier onze video (zie de link in de vacature). We zien uit naar je reactie!