Hallo, mijn naam is Judith Vries.

Ik ben geboren en getogen op het eiland Aruba. Ik woon bijna 34 jaar in Nederland. Ik houd van de seizoenen want op Aruba is het meestal 365 dagen per jaar heel erg warm, met geluk regent het wel eens. Als het daar regent zijn de inwoners daar heel erg blij.
Ik ben moeder van twee volwassen kinderen Jay en Jill. Ook ben ik oma van 4 prachtige kleinzonen. Ik heb hiervoor 27 jaar in een ontwikkelingssamenwerkingsorganisatie gewerkt. Gedurende die tijd ben ik in 2000 de PABO deeltijd gaan doen. Deze heb ik in 2004 deze afgerond.
Sindsdien heb ik naast mijn fulltime baan invalwerk gedaan op verschillende scholen en groepen in Zoetermeer en omgeving. In 2015 kwam een reorganisatie bij mijn toenmalige werkgever en besloot ik niet meer daar opnieuw te solliciteren maar om me helemaal in het onderwijs te storten.

Vorig schooljaar heb ik voor het eerst fulltime via twee detacheringsbureaus op twee verschillende scholen gewerkt. Een van de scholen was een SBO school (groep 4/5) en de andere een reguliere school (groep 5). Vanaf dit schooljaar werk ik voor het eerst bij het Zwanenbos en sta ik 4 dagen voor de klas. Ondanks al het extra werk die erbij komt kijken bevalt het me enorm om hier te werken.Verder hou ik van dansen, sporten (spinning, steplessen en fitness) bij de sportschool, toneelspelen (heb ik een tijd gedaan), lezen van spannende boeken, naar de film gaan, verhalen en/of gedichten schrijven. Deze laatste doe ik graag in drie talen namelijk; Papiaments, Spaans of Nederlands.

Tenslotte: Ik ben trots op mijn kinderen in de klas. Ik hoop ze veel te leren maar ook dat we een mooie, leuke en gezellige tijd samen zullen hebben.

Snel naar