Ik ben Jelske Besemer-van der End. 
Na 10 jaar in Leiden gewerkt te hebben, heb ik in 2006 de overstap naar Zoetermeer gemaakt. Sindsdien ben ik als kinderfysiotherapeut werkzaam op het Zwanenbos.

Elke maandag en woensdag werk ik met leerlingen die motorisch of qua zintuiglijke prikkelverwerking extra aandacht nodig hebben. Het lijkt bijvoorbeeld alsof ze niet van tekenen of knutselen of klimmen houden, maar vaak zijn ze er onzeker over of kunnen ze meer oefening gebruiken. Ik vind het een uitdaging om een ingang bij hen te vinden, waardoor ze weer durven en willen spelen. Je leert immers met vallen en opstaan.

Door op school te werken, kan ik in de klas, met buitenspelen of met de gym meekijken. Ook overleg ik graag met de leerkracht en kan ik meedenken over hoe het kind op school passende activiteiten kan doen. De ouders en kinderen komen ook regelmatig in de praktijk, want ik werk hier namens het Kinderfysiotherapeutisch Centrum. Wij hebben een locatie in Driemanspolder en in Oosterheem. 

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief, bv. met koken & bakken, of sportief, op de racefiets of de yogamat, bezig. Samen met mijn man en onze twee katten woon ik in Leiden.

Snel naar