Juni 2019

In het kader van het thema smaak hebben de kinderen van de JRK een high tea gemaakt.  
We hebben met z'n allen cup cake gebakken. Sandwiches gemaakt en pizza gebakken. We waren zo druk bezig dat we van het pizza bakken en het sandwiches maken vergeten zijn foto's te nemen. Wel hebben we foto's van het eindresultaat, deze kunt u vinden in het fotoalbum. Veel kinderen hebben heerlijk zitten smullen.
We hebben veel verschillende smaken geproefd.


April 2019

Als het mooi weer is, spelen we graag buiten. We spelen dan met de fietsen, bij de zandbak en de glijbaan of op het duikelrek. En soms bouwen we tenten met grote lakens.


Februari 2019
De JRK is veranderd in een ware jungle. De kinderen leren welke dieren er leven. Ze weten hoe een slang, tijger, beer, olifant en apen eruit zien. Natuurlijk groeien er ook allerlei bomen in de jungle. Ook bananen bomen! Reden om een bananenbrood te bakken. De kinderen vonden dit leuk om te doen en natuurlijk erg lekker om op te eten. In het fotoalbum staan wat mooie foto's van ons mooie jungle-lokaal en het bananenbrood maken.22 januari 2019

Gisteren hebben de kinderen van de JRK appelmoes gemaakt.
We hebben de appels gesneden en in de pan gedaan. Na een half uurtje koken en roeren werd het appelmoes.

Vandaag hebben we het heerlijk opgegeten.
     


12 november 2018

Hiep hiep hoera! Feest in de klas.
Vandaag is juf Marga jarig en om dat te vieren hebben wij letterkoekjes gebakken. 


8 november 2018

 

Vandaag stond schrijfdans op het programma. Het liedje 'Riraroer' over pannenkoeken was aan de beurt.Aanleiding om pannenkoeken te bakken in de klas. Iedereen heeft op de muziek geroerd en gemixt. Natuurlijk hebben we ze daarna lekker opgegeten.