Valentijnsdag 2019
Groep 8S heeft geknutseld voor Valentijnsdag. Er moest een mooie Valentijnskaart worden gemaakt in stijl van pop-art. Het schijnt dat er na afloop veel kaarten van eigenaar gewisseld zijn. We houden dat natuurlijk geheim, zoals dat bij Valentijnsdag hoort.
Schoolkamp 2018

Op Het Zwanenbos zijn we gewend om in het begin van het schooljaar op kamp te gaan. Het leuke daarvan is, dat je elkaar in het leukste en belangrijkste jaar van de basisschool op een veel leukere manier leert kennen. En het is al helemaal leuk om dat te doen met de andere leerlingen van onze groep 8.
Naast meester Michael en juf Cynthia gingen ook nog mee meester Colin, meester Jaap, juf Mylène, juf Kim en meester Erwin mee. Op dinsdag vertrokken we op de fiets naar Drievliet waar we de dag zelf mochten doorbrengen met wie we wilden. Om half vier vertrokken we naar het kamphuis in Delft van de scoutinggroep Paulus. Die kun je zien vanaf de snelweg, wanneer je naar de IKEA gaat.
Op de dagen hebben we allerlei leuke spellen en activiteiten gedaan met elkaar zoals: speurtocht, lasergamen, bosspellen. Maar we waren ook naar Science Center geweest, waar we DNA hebben onderzocht en bewaard in een hanger aan een kettinkje. Maar het leukste vonden de meeste kinderen toch wel de spokentocht. Eerst hadden de meesters en juffen van school eten meegebracht dat door ouders was klaargemaakt. Daarna gingen zij zich verstoppen in het donkere bos, waar we hen op de route door de bosjes tegenkwamen. We schrokken toch wel flink enkele keren.
Op vrijdag fietsten we terug nadat we eerst samen hebben gebowld. Terug in Zoetermeer stonden veel ouders ons al op te wachten, want ze hadden ons toch wel gemist. Maar of wij hun hadden gemist? Oke, een beetje dan.
Maar wat was het gaaf om met zijn allen weg te zijn.
    

Snel naar