Groep 7/8S

In groep 8 van het sbo is het natuurlijk belangrijk dat je veel leert, maar het is ook belangrijk om dat met veel plezier te kunnen doen. Want als het ergens leuk is, is het makkelijker om iets te leren.

In groep 8S gaan we werken aan de schoolvakken ook afwisselen met praktijkstages in en om de school. Meester Michael staat er de hele week.

Vakken die we gaan doen zijn natuurlijk Taal, rekenen, spelling en Begrijpend Lezen, maar we hebben ook hele leuke lessen voor Geschiedenis, Aardrijkskunde en Biologie. Bij die lessen mag je bijna alles op laptop, tablet of mobiele telefoon doen. Hoe cool is dat? 


Maar natuurlijk doen we ook gymnastiek, knutselen en muziek.

Bij de stages kun je denken aan helpen bij kleuters, koffie en thee maken en rondbrengen, papier ophalen in de school, in de tuin helpen en nog veel meer.

We zullen ook leuke dingen gaan doen, zoals kamp, schoolreis, themalessen, klasse-uitjes. En aan het eind van het jaar maken we er natuurlijk een feestje van dat we de basisschooltijd afsluiten. Dat zal de ene keer met een musical zijn, en misschien een andere keer met een afscheidsavond, waarbij we andere leuke dingen gaan doen om nooit meer te vergeten.

Van al deze leuke activiteiten en lessen  zullen hier af en toe foto's van laten zien. Maar soms ook van "gewone" lessen of mooie producten die we gemaakt hebben.

Zo zul je zien wat een leuke school wij zijn en wat een fijne klas wij zijn.

Snel naar